Over TopSavers

TopSavers creƫert schaalgrootte en dus betere prijzen

TopSavers bundelt de noden van ondernemingen om zo betere (aankoop)prijzen te bekomen. Zowel ketenbedrijven, franchise-organisaties, groot-aankopers en belangenorganisaties kunnen zich aansluiten, maar het is zeker ook interessant voor KMO's en individuele ondernemers om zich aan te sluiten en zo van de lage (aankoop)prijzen te profiteren.

TopSavers heeft raamcontracten bij vooraanstaande landelijke leveranciers, waardoor u niet alleen een prijsvoordeel zult ervaren maar zeker ook voordeel zult halen uit de beschikbare kennis.

Werkwijze van TopSavers

TopSavers bemiddelt voor u bij de leveranciers en geeft aan hoe groot de realiseerbare besparing kan zijn. Wanneer u akkoord gaat, zal TopSavers zorgen voor de afwikkeling en de omschakeling. Maar natuurlijk begint alles met een goede analyse; Het vergelijken en de indicatie van de rendementsverbetering zijn geheel vrijblijvend en kosteloos! U heeft dus niets te verliezen!

No Cure, No Pay

U heeft pas kosten aan TopSavers als u van onze diensten gebruik maakt, dus pas als u weet hoeveel het u zal gaan opleveren en hoe het werkt. Ook zal de hoogte van die kosten u behoorlijk meevallen, we durven ze zelfs resultaatafhankelijk te maken! Graag licht TopSavers een en ander persoonlijk toe en/of maakt TopSavers voor u een voorstel op maat.

Contact

Wenst je meer informatie? Aarzel dan niet om mij vrijblijvend te contacteren.

TopSavers
Caetsbeek 71, 3600 Genk
+32 (0)474 574 123
info@top-savers.eu

Contacteer ons